Zimska žena, Anna Campbell & Jednom davno na Badnju noć, Tessa Dare naslovnica

Zimska žena & Jednom davno na Badnju noć

Zimska žena, Anna Campbell

 

Zimska žena, Anna Campbell & Jednom davno na Badnju noć, Tessa Dare naslovnica

Zimska žena, Anna Campbell & Jednom davno na Badnju noć, Tessa Dare

Badnjak je, snježna oluja divlja, a ona, Alicia Sinclair, grofica od Kinvarre putuje s udvaračem u novu pustolovinu. Kočija im sleti sa ceste i oni se nađu u velikim problemima. Strovaljenu kočiju pronađe grof Sebastian, a kad odluči pomoći putnicima shvati kako zapravo pomaže svojoj ženi i njenom ljubavniku. Dvoje su supružnika bili dogovorno razdvojeni jedanaest godina, povremeno se prisjećajući onog drugog, ali ovaj je susret bio nešto što nisu očekivali da će se dogoditi.

Alicijin udvarač, upoznavši grofa, pobjegne glavom bez obzira i pokaže se kao prilika koju je bolje propustiti, a Alicia mora pristati na pomoć koju joj nudi Sebastian. Mnoge su riječi ostale neizgovorene u njihovom braku, a sad je nekako došla prilika da sve izađe na svjetlo. Dok su njih dvoje smješteni u jedinu slobodnu sobu neke gostionice, stvari postaju jako napete i potisnute strasti kolaju njihovim žilama. Prepuštaju se strastvenoj noći, ali jutro je ono što donosi velike preokrete.

Hoće li se Alicia vratiti Sebastianu i oprostiti mu što je bio grub supružnik? Hoće li Sebastian oprostiti sebi što nije znao cijeniti Aliciu i njeno djevojačko neznanje? Što im je sudbina namijenila – zajednički raj ili pakao? Što donose novi počeci i skriveni grijesi?

“Zimska žena”, Anne Campbell, kratkaje , ali jako slatka priča, u izdanju naklade Neptun, koja nas u trenu uvede u radnju i nježno uljulja u hladnim noćima. Divna priča o smionim supružnicima koji su skloni prepiranju i svađama, a njihovi dijalozi puni prepucavanja i skrivenih namjera. Nema tu nepotrebnih razgovora ni puno odugovlačenja, oni znaju što žele i drže se tog načela, ali sve se mijenja nakon što ljubav ispliva na površinu.

 

 

Jednom davno na Badnju noć, Tessa Dare

 

Još jedan bal, okupljanje obitelji, a Violet opet sjedi sama u kutu dvorane. Već se godinu dana oporavlja od Velikog Razočaranja, slomljenog srca i velike tajne koja joj je promijenila život. U Vretenastoj uvali liječi svoje bolne ljubavne rane u tišini, nikom ne govoreći što joj se zapravo dogodilo. U toku bala, pred njene noge pada potpuni stranac, možda uhoda, možda krijumčar, ali ona ga ne može prestati gledati, učini joj se da ga prepoznaje. Je li to doista on? On koji joj je slomio srce?

Violet govori mnoge jezike, ali ne razumije što joj on govori, barem ispočetka, a kad konačno ostanu nasamo, otkriva joj svoju veliku tajnu. Nikad je nije prestao voljeti, ali smrt brata promijenila mu je život i otišao je u nepoznato kako bi svom ocu pokazao da i on nešto vrijedi. Sad mu je život u opasnosti, otvorio joj je srce i ona mu odluči pomoći. Obećaje mu kako će njegovu tajnu vjerno čuvati i čekati ga da se vrati po nju.

Tko je zapravo on i gdje je bio sve ove godine? Hoće li mu Violet oprostiti i hoće li ga stvarno čekati?

Prava pustolovina vam je zagarantirana, mlada djevojka izvlači pištolj i prijeti, pridošlica psuje na stranim jezicima, a oboje kriju tajne koje će konačno izaći na svjetlo mjesečine u jednoj hladnoj badnjoj noći. Laži će biti neophodne kako bi Violet pomogla tajanstvenom muškarcu, ali ova će priča, puna gužve i strke, postati prava čarobna ljubavna bajka. Strah, tuga, a onda smijeh, ljubavni zanos i neizvjesnost pretvorit će vam hladne dane u strašću zagrijane noći.

Comments

comments

Tko je Sandra? Hmm… mislim da neću pogriješiti ako kažem kako sam ovisnica o knjigama i „moram“ ih kupiti čim ih vidim, bilo koju, samo je važno da je imam odmah na polici. Velika mi je strast čitanje i od knjiga se teško odvajam jer su mi sve nekako prirasle srcu. Amatersko pisanje recenzija i osvrta počelo je upravo iz one teze kako žene na svaku situaciju imaju neki komentar, pa, eto, tako i ja za svaku pročitanu knjigu moram nešto reći, odnosno napisati kako bi mi srce bilo na mjestu. Mnogi me znaju pa o godinama neću pisati, recimo samo da sam jako mlada u duši i volim sve što vole mladi (hahahaha). Usput da napomenem, čisto reda radi, i da pišem priče i romane od kojih su neki samo za moje oči, dok drugi čekaju da budu objavljeni. Sve u svemu dani su mi ispunjeni knjigama, a to je sasvim dovoljno da budem sretna.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close