Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti

“Payton zastane kako bi ga dobro promotrila. Bio je to J. D. u svom stopostotnom izdanju, s već svučenom jaknom odijela, u klasičnim modrim hlačama na crtu i, da, s tom svojom savršeno sređenom, raspuštenom svijetlo smeđom kosom.“

 

 

Originalni naziv: Practice Makes Perfect, Julie James

 

Payton Kendall je mlada i lijepa odvjetnica koja je posljednjih osam godina svog života posvetila isključivo poslu. To, naravno, nije bilo uzalud, jer sad je čeka nova poslovna prilika – da postane jedan od partnera tvrtke za koju radi. No, ona nije jedini kandidat za tu poziciju. Svih tih osam godina jednaki je trud i rad u svoj posao ulagao i J. D. Jameson, šarmantan i uglađen odvjetnik s kojim Payton nikada nije uspjela pronaći zajedničku crtu.

Zakon privlačnosti

Zakon privlačnosti, Julie James (Znanje)

Netrpeljivost između njih svoje traje toliko dugo da Payton više ni ne zna razlog, a sada su jedan drugome najveći suparnici. U isto vrijeme, njihov šef je na pragu sklapanja novog, vrlo unosnog posla i smatra da su Peyton i J. D. savršen tim za vođenje procesa. Iako su prisiljeni na naizgled besprijekoran poslovni odnos, između njih se sada vodi rat za ono što oboje čekaju već dugi niz godina. No, uskoro i Payton i J. D. počinju osjećati nešto sasvim suprotno od mržnje jedan prema drugome, iako si to ne žele priznati. I dok su njihove svađe sve češće i napetije, strast između njih sve više izlazi na površinu, a bit će u potpunosti oslobođena kad zajedno provedu vikend u Palm Beachu, na poslovnom putovanju s novim partnerom, kako bi sklopili posao do kraja. No, nakon fantastičnog vikenda, jedan od njih će postati partner, dok će drugi biti prisiljen pronaći novi posao i krenuti od nule, što je definitivno velika prepreka za razvoj njihove ljubavne priče…

Julie James je poznata autorica strastvenih ljubavnih romana koji su pokorili publiku. U njenim se romanima često susreću FBI agenti i odvjetnici, što objašanjava činjenica da je i sama godinama radila kao uspješna odvjetnica. Zakon privlačnosti je izdan 2009. godine, te govori o zamršenoj ljubavnoj priči između dvoje ljudi koji su jedan drugome najveći suparnici.

Zakon privlačnosti

Practice Makes Perfect, Julie James (strano izdanje)

Priča je zanimljiva, dinamična i uzbudljiva, a ono što mi se posebno svidjelo je humor kojim se autorica uvelike koristi u svojem pisanju. Čitanje ovog romana je zabavno a komentari u romanu smiješni i suvremeni. Roman nije predvidljiv kao što je to često slučaj, već unosi svojevrsnu svježinu u more ljubavnih romana koji preplavljuju tržište. Likovi su netipični individualci s različitim i kompliciranim obiteljskim situacijama, a zaplet je inovativan i intrigirajući. Isto tako, sviđa mi se što je priča neizvjesna do samog kraja, dok Payton i J. D. ne dobe konačnu odluku o tome tko će postati partner, te konačni rasplet situacije između Payton i J. D.-ja, koji naravno ovdje neću otkriti.

Zakon privlačnosti mi se čini kao odličan roman za razbibrigu, za čitanje na odmoru ili jednostavno kao roman za ljubitelje ljubavnih romana koji žele probati nešto malo drugačije. Ovaj spoj nadmetanja, romatike i strasti će vas zabaviti i raznježiti, pa ako volite ovakve knjige, ova će biti odličan izbor.

amazon_s30x30  Strano izdanje: Practice Makes Perfect, Julie James

znanje_s80x80 Domaće izdanje: Zakon privlačnosti, Julie James

Comments

comments

Studentica treće godine anglistike i rusistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uz studentske poslove i učenje voli kratiti vrijeme gledanjem filmova, druženjem s dragim ljudima i, naravno, čitanjem.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close