Voljeti se otvorenih očiju, Jorge Bucay naslovnica

Voljeti se otvorenih očiju – Jorge Bucay

Impresija

Voljeti se otvorenih očiju, Jorge Bucay naslovnica

Voljeti se otvorenih očiju, Jorge Bucay

Ne čitam i ne volim knjige o samopomoći! Možda mi se poneka i promakne, što od neinformisanosti, što od znatiželje, što od preporuka. Ali, veoma rijetko uzimam u ruke takvu literaturu, ne volim da čitam nešto što je u stvari svima poznato, ali se netko sjetio da ga ukorači, objavi i zaradi na tome.

Zato sam za ovu kategoriju tražila nešto što jeste self help knjiga, ali i nije. Uspjela sam u tome, ali ipak ne mogu reći da mi se nešto posebno dopala, pogotovo što mi se prva knjiga od Bucaya koju sam čitala, Ispričaj mi priču, veoma dopala.

Ovo je malo nevjerovatna priča kako jedan čovjek slučajno u svojoj elektornskoj pošti dobije e mail od nepoznate psihoterapeutkinje koja mu pomaže suočiti se sa problemima koji mu se tog trenutka dešavaju. Sve bi možda i bilo u redu da se u međuvrijemenu on nije zaljubio u tu osobu i ona mu postaje opsesija, toliko da napušta svoju tadašnju djevojku.

Neke stvari su ipak preterane.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close