Vjenčanje, Nicholas Sparks algoritam naslovnica

Vjenčanje, Nicholas Sparks

Odgovore nećemo uvijek naći tamo gdje ih tražimo

 

Vjenčanje, Nicholas Sparks algoritam naslovnica

Vjenčanje, Nicholas Sparks

Priču o Noahu i Allie (Bilježnica) svi već znate, ovo je nastavak te priče, ali ujedno i jedna nova priča o ljubavi.

Wilson nije pretjerano sentimentalna osoba, osjećajan je do neke svoje zamišljene granice i tu sve staje. Zapravo, sam kaže kako ne bi mogao objasniti što mu točno u životu nedostaje, a nešto mu doista nedostaje. Ovo je priča koju nam Wilson priča o svom braku s Jane, kćeri Noaha i Allie. Wilson i Jane proveli su zajedno trideset godina, bilo je tu uspona i padova, svađa i veselja, suza, boli i smijeha, ali tek sad shvaća kako je nakon svih tih godina počelo nešto strašno nedostajati u njihovom braku. I dalje neizmjerno voli svoju suprugu, ali nakon što zaboravi na njihovu godišnjicu braka stvari postanu jako kritične. Nakon zaboravljene godišnjice Jane odluči otputovati i provesti neko vrijeme sa sinom, a želi otići bez Wilsona. On postaje poprilično zabrinut i pita se voli li ga njegova supruga barem još malo.

Nakon što je uvidio kako im se brak polako raspada, Wilson je odlučio porazgovarati s Janeinim ocem Noahom koji još uvijek živi u Creeksideu, ustanovi za brigu o starijim osobama. Uvijek je sjedio na klupi pored ribnjaka i hranio labuda za kojega je bio uvjeren da je njegova Allie. Wilson traži da mu Noah da savjet, što učiniti kako bi ga Jane ponovno zavoljela. I tada mu Noah priča o razlozima zbog kojih je on čitao Allie njihovu ljubavnu priču, a Wilson shvati kako se mora ponovno udvarati svojoj ženi. Zvuči jednostavno, ali zapravo to neće biti nimalo lako. Prošla je skoro godina dana od zaboravljene godišnjice i dolazi im kći Anna koja najavljuje da se udaje – i to za samo tjedan dana. Planiranje vjenčanja ponovno zbliži Wilsona i Jane, a najbolje od svega je činjenica što Jane pojma nema kakvo joj iznenađenje Wilson sprema.

Venčanje, Nikolas Sparks narodna knjiga korice

Venčanje, Nikolas Sparks

Vjenčanje je još jedna divna ljubavna priča iz pera Nicholasa Sparksa koja zaista ostavlja bez daha. Prekrasna priča o jednom braku gdje zbog sitnica ljubav pada u sjenu, ali romantika uskače taman u pravi čas da spasi cijelu stvar. Vjenčanje je roman koji će vam u mnogim situacijama otvoriti oči i ukazati vam na sve one detalje koji iako mali su itekako važni da očuvaju snagu ljubavi. Moram priznati da me način na koji je Wilson osmislio i proveo svoj plan jako iznenadio i raznježio, ta dirljiva gesta dala je snažnu poruku i novi smisao ljubavi i braku.

Svi moramo doći do te neke točke koja će nam otvoriti oči i ukazati nam gdje smo pogriješili, ali odgovore nećemo uvijek naći tamo gdje ih tražimo. Sitnice nam čine život ljepšim, ljubav je ta koja nas vodi, a osjećaji su tu da ih pokazujemo. Ova predivna priča povest će vas na nezaboravno putovanje i na jedno neobično vjenčanje.

Comments

comments

Tko je Sandra? Hmm… mislim da neću pogriješiti ako kažem kako sam ovisnica o knjigama i „moram“ ih kupiti čim ih vidim, bilo koju, samo je važno da je imam odmah na polici. Velika mi je strast čitanje i od knjiga se teško odvajam jer su mi sve nekako prirasle srcu. Amatersko pisanje recenzija i osvrta počelo je upravo iz one teze kako žene na svaku situaciju imaju neki komentar, pa, eto, tako i ja za svaku pročitanu knjigu moram nešto reći, odnosno napisati kako bi mi srce bilo na mjestu. Mnogi me znaju pa o godinama neću pisati, recimo samo da sam jako mlada u duši i volim sve što vole mladi (hahahaha). Usput da napomenem, čisto reda radi, i da pišem priče i romane od kojih su neki samo za moje oči, dok drugi čekaju da budu objavljeni. Sve u svemu dani su mi ispunjeni knjigama, a to je sasvim dovoljno da budem sretna.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close