Ulica krijesnica, Kristin Hannah naslovnica

Ulica krijesnica – Kristin Hannah

Impresija

Ulica krijesnica, Kristin Hannah naslovnica

Ulica krijesnica, Kristin Hannah

Ovo je prekrasna topla priča o prijateljstvu, vjernosti, ljubavi i izdaji. Radnja počinje 1974. godine kada se Tully doseljava s majkom u novu okolinu bez prijatelja, poznatih ljudi. Istovremeno upoznajemo Kate, trenutno najnepopularniju curu u školi s kojom se nitko ne druži.

Tully postaje sve popularnija, a zbog njezine karizmatičnosti svi je vole, a jedan nesretni događaj u Tullynom djetinjstvu označio je i zapečatio njihovo prijateljstvo kroz desetljeća. Tully je ambiciozna, samo joj je nebo granica. Ona i Kate su skupa krenule na studij novinarstva, ali Kate nije sigurna želi li se baviti novinarstvom. Sve što Kate želi je brak i djeca.

Tully nikad nije upoznala roditeljsku ljubav i to joj je najviše nedostajalo od svega i zbog toga nije mogla ostvariti neki normalni ljubavni odnos s drugim ljudima nego je uvijek tjerala sam na posao, ambicije da bude najveća, najbolja, što je na kraju jako skupo platila.

Svaki veliki događaj u životu Kate i Tully je označen nekom pjesmom od 1974.godine pa sve do 2006.godine. tako da pratimo hitove od Abbe, Elvisa, Queena, Madonne, i dr. Bio je užitak čak i upaliti te pjesme da sviraju dok čitam ovu knjigu.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close