U potrazi, Sanela Vrkljan naslovnica

U potrazi – Sanela Vrkljan

Impresija

U potrazi, Sanela Vrkljan naslovnica

U potrazi, Sanela Vrkljan

Kao osoba ne volim čitati knjige hrvatskih autora. Ovu knjigu sam osvojio na nagradnoj igri, a tematika knjige me zainteresirala i zato sam je odlučio pročitati.

Priča govori o Magdaleni Rašić i njenoj obitelji. Magdalena je mlada djevojka, jako nesretna i povučena u sebe, te se trudi pronaći svoj put usprkos noćnim morama koje je muče.

Pratimo Magdaleninu životnu bitku od njenog prvog ginekološkog pregleda do borbe s karcinomom grlića maternice, te prikaz operacije istog, te zbog toga knjigu svrstavam u ovu kategoriju. Pratimo njezin daljnji život te iskorak u koji se odlučila nakon operacije i dobivene biopsije, a taj iskorak je bio napustiti zemlju i otići u SAD.

Njen posao vodi ju u Pulu gdje ju očekuje razgovor, a po povratku doma autobus se zaustavlja u Rijeci te ona upoznaje mladića Dina s kojim se sprijateljuje, povjerava mu svoje probleme i on joj nudi neku vrstu pomoći i ostavlja svoj broj. Magdalena se prisjeća ljubavi prema mladiću Luki u kojeg je bila ludo zaljubljena.

No, uskoro susreće prijatelja iz djetinjstva Martina i odluči se upustiti u vezu s njim. Kroz cijelu knjigu pratimo Magdalenin odnos s obitelji.

Sve u svemu,jako zanimljiva knjiga, svidjela mi se i svima je preporučam.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close