Sutra prestajem!, Gilles Legardinier naslovnica

Sutra prestajem! – Gilles Legardinier

Impresija

Sutra prestajem!, Gilles Legardinier naslovnica

Sutra prestajem!, Gilles Legardinier

Koja je najgluplja stvar koju ste ikad učinili?

Julie Tournelle s tim nema problema jer se nevolja nekako lijepi na nju sama od sebe. Julie radi u banci na poslu kojeg ne voli. Prekinula je s dečkom, a u prazran stan njezine zgrade doselio se novi stanar smiješnog imena – Ricardo Bumtras. Julie kampira kraj špijunke ne bi li ga vidjela. On postaje njezina opsesija. Najnovija glupost koju je učinila je išla provjeravati njegovu poštu ne bi li otkrila više o njemu. U tom poduhvatu lampa joj je pala u njegov poštanski sandučić i mislila je da je može izvući rukom i taman je naletjela na Ricarda sa rukom u njegovom sandučiću. Može li upoznavanje započeti gore?

Ovo je baš lagana komična knjiga u kojoj se miješaju različite emocije, a najviše smijeh. Malo mi je neobično bilo u ovaj žanr ubaciti „špijunske“ elemente a s obzirom kako je Julie opisana ispada kao da je obavila Nemoguću misiju i to začuđujuće veoma uspješno sve zbog dečka. Isto tako zbog tog „špijunskog“ preuveličavanja i nekog velikog skrivanja mi se nije baš svidila pretjerano knjiga.

Što se tiče autora, nekako ne mogu zamisliti muškarca da piše ovakve „ženske“ žanrove i to mi je tijekom cijele knjige bilo neobično.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close