Sutra prestajem!, Gilles Legardinier naslovnica

Sutra prestajem! – Gilles Legardinier

Impresija

Sutra prestajem!, Gilles Legardinier naslovnica

Sutra prestajem!, Gilles Legardinier

Roman Sutra prestajem! duhovit je roman, jedan od onih na koje se ulovite da se smiješite ili smijete naglas, a da toga niste ni svjesni. To je i ljubavni roman, ali se u njemu propituju neke bitne životne činjenice. Sutra prestajem! zapravo ima sva obilježja chick lita, osim što je autor muškarac.

Glavna junakinja i pripovjedačica je mlada Francuskinja Julie koja ima nezgodnu sklonost glupostima, npr. stavila je električnu žicu u usta, ili zaglavila u ruku u susjedovom poštanskom sandučiću, ili napustila fakultet kako bi uzdržavala svog dečka – glazbenika u usponu. Nakon deset godina loše veze napokon je sama, a tada joj za oko zapne zgodni novi susjed koji se uselio u njenu zgradu, susjed smiješnog imena Ricardo Bumtras. I dok Julie mijenja posao, prolazi razne životne pustolovine sa svojim prijateljima, zbližava se s Ricardom, on, čini se, ima neke svoje tajne.

Ovako ispričan, roman ne odaje sav svoj šarm i toplinu koji u prvom redu možemo zahvaliti simpatičnoj pripovjedačici s kojom se često možemo poistovjetiti. Ovo je roman koji može razvedriti loš dan i uvjeriti nas da jednom mora biti bolje.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close