Suludo bogati Azijci, Kevin Kwan naslovnica

Suludo bogati Azijci – Kevin Kwan

Impresija

Suludo bogati Azijci, Kevin Kwan naslovnica

Suludo bogati Azijci, Kevin Kwan

Priča prati život klanova obitelji Young, Tsien i Shang. Polako nas uvodi u priču i otkrivamo o svakome tko su, što su i kako su se obogatili. Radnja počinje s Nicholasom Youngom koji svoju djevojku iz Amerike poziva na vjenčanje svog najboljeg prijatelja u Singapur. Za Rachel, Nicholas je samo običan skroman mladić koji živi i radi kao profesor na sveučilištu. Nakon što ode s njim otkriva da je njegova obitelj jedna od najbogatijih u Singapuru, a da ona nije dovoljno dobra za njega po mišljenju njegove obitelji. S druge strane pratimo njegovu rođakinju Astrid koja je mislila da živi u sretnom braku s tehnološkim stručnjakom, ali njezin se muž možda i ne može nositi s pritiskom tako bogate obitelji.

Počinju razne priče, tračevi, širenje laži… Bogate prijateljice koje jedna drugoj zabijaju nož u leđa i podmeću nogu Rachel u nadi da će zgrabiti Nicholasa jer ništa nije gotovo.

„Nigdje na svijetu nećete naći ljude bogatije od Kineza.“ S tom rečenicom započinje ova knjiga o nerazumnom bogatstvu i suludom trošenju. Ne mogu niti zamisliti koliko je to ogromno bogatstvo kad jedna od ovih ode u Pariz u shoping da bi potrošila milijun eura samo zato što joj se kupovalo, a roba joj se čak i ne sviđa ili ima svog draguljara i samo tako kupi naušnice od 500 000. Bezobrazna putovanja privatnim mlažnjacima i razmaženost bogatih djevojčica.

Ova knjiga je pravo ljetno štivo za čitanje na plaži. Imamo ljubav, romansu, ona je siromašna, on bogat… Hoće li njihova ljubav preživjeti njegovu obitelj? Baš kao u bajci.

Jedino mi je malo krivo što sam kasno otkrila da imaju još dva nastavka koja tko zna kad će kod nas doći.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close