Sin zlatnoga, Pirs Braun naslovnica

Sin zlatnoga – Pirs Braun

Impresija

Sin zlatnoga, Pirs Braun naslovnica

Sin zlatnoga, Pirs Braun

Bilo je poprilično teško pronaći knjigu autora koji je mlađi od mene a čiju knjigu zaista želim pročitati. Autor ove knjige je 1988. godište dok sam ja rođena 1985. godine. Ovo je nastavak trilogije Uspon crvenog, druga knjiga u seriji.

Moglo bi se reći da radnja ove knjige prati još jedno poglavlje u životu našeg glavnog junaka. Nakon što je pobijedio u ratu na Institutu Darow je postao štićenik guvernera Augustusa. U borbi da dođe do vrha prate ga razne prepreke, smicalice i političke igre koje mu njegovi protivnici priređuju. Darow uspijeva da oko sebe ponovo okupi grupu prijatelja uz čiju je pomoć osvojio naslov Primusa na Institutu. Međutim, zbog malene greške Darow pada u nemilost guvernera zbog čega prije vremena pokreće svoj plan i nizom impulsivnih radnji prouzrokuje ono čega se „zlatni“ najviše boje, a to je građanski rat. Šta se zbiva kasnije saznaćete ukoliko pročitate knjigu.

Kao i prethodna knjiga i ova knjiga obiluje scenama nasilja, do detalja opisanim tako da se ništa ne ostavlja mašti čitaoca. Sve je otvoreno rečeno i opisano. Ovo je dobim dijelom nešto slično Igri prestola.

U svakom slučaju preporučujem!!!

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close