Siege and Storm, Leigh Bardugo cover

Siege and Storm – Leigh Bardugo

Impresija

Siege and Storm, Leigh Bardugo cover

Siege and Storm, Leigh Bardugo

Čim sam završila Shadow and Bone, morala sam pročitati i nastavak, Siege and Storm. Bez obzira što se Shadow and Bone potpuno oduševila i nisam joj našla niti jednu zamjerku, Siege and Storm bila je još bolja, još zabavnija i još napetija.

Upoznajemo neke nove likove, od kojih je najvažniji Nikolai, zbog kojeg mi je ova knjiga možda i ušla pod kožu. Sviđa mi se smjer u kojem radnja ide i način na koji Leigh Bardugo razvija priču. Primijetila sam kako je u Siege and Storm bilo znatno više akcije i općenito radnje nego u prvoj knjizi, ali to je razumljivo jer smo sad već ipak upoznati i sa svijetom i s likovima pa to ostavlja više mjesta za razvoj same fabule. Od početka do kraja knjige stalno se nešto događa, a knjigu je nemoguće ispustiti iz ruku (dokaz je činjenica da sam ju pročitala u manje od dva dana). Siege and Storm definitivno ne pati od „sindroma druge knjige“ i neizmjerno mi je drago zbog toga.

Grisha trilogija postaje mi jedan od najdražih serijala i jedva čekam da pročitam i posljednju, treću knjigu, Ruin and Rising. Do tada, svima preporučam Grisha trilogiju i nadam se da ćete uživati jednako kao i ja.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close