Sedam godina kasnije, Gijom Muso naslovnica

Sedam godina kasnije – Gijom Muso

Impresija

Sedam godina kasnije, Gijom Muso naslovnica

Sedam godina kasnije, Gijom Muso

Kao i u svakoj drugoj impresiji gdje se pominje knjiga Musoa, a čini mi se da ih u poslednje vrijeme čitam dosta, bar što se tiče ovog književnog izazova ovo je treća knjiga po redu, počeću hvaleći samog pisca. Kao i svaka njegova priča do sada i ova je upetljana i zamršena kako čitaoc ni u jednom trenutku ne bi sa sigurnošću mogao da pogodi rasplet priče.

Ovo je još jedna njegova knjiga sa neobičnom i nesvakidašnjom radnjom. Mada moram priznati da sam pomalo naslutila u kom pravcu radnja ide. Čini mi se da počinjem prepoznavati uzorak po kome se odvija radnja u knjigama ovog autora. Ono što nikako ne mogu da predvidim su manji zapleti u okviru glavne radnje, kojih je mnogo i zaista su nepredvidi.

Priča počinje nestankom petnaestogodišnjeg sina naših dvoje glavnih likova Niki i Sebastiana. Dvoje roditelja čiji brak je neslavno završio prije sedam godina i koji nisu baš u najboljim odnosima, kreću u potragu za nestalim djetetom. Ovo je, kako sam već napomenula samo početak radnje, a što se tiče ostatka priče, ovaj odlični pisac će vas, kao i uvijek iznenaditi.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
U vodu, Paula Hawkins naslovnica
U vodu – Paula Hawkins

Impresija Malen gradić Beckford kroz koji prolazi rijeka. Rijeka u kojoj godinama umiru žene. Posljednja koja je umrla u toj...

Close