Samo budi ovde, Gijom Muso naslovnica

Samo budi ovde – Gijom Muso

Impresija

Samo budi ovde, Gijom Muso naslovnica

Samo budi ovde, Gijom Muso

Još jedna knjiga Gijom Musoa za ovaj književni izazov. Mislim da je četvrta ili peta po redu koju sam uspjela da uguram u neku od kategorija izazova. Iako Muso piše, po mom mišljenju, odlične knjige, jedinstvene i krajnje zabavne sve knjige mu imaju užasne naslovnice.

Jedan je od autora čije knjige koji po mom miljenju imaju zaista, zaista ružne naslovnice. Na svakoj od naslovnica njegovih knjiga obično su žene i panorama Njujorka. Čovjek se prosto umori od gledanja jednog te istog na svakoj njegovoj knjizi.

Moram priznati da mi je ova knjiga do sad bila najlošija od njegovih knjiga što opet ne znači da je knjiga loše, samo nije dobra kao ostale njegove knjige. Radnja prati advokata Nejtana koji je kao osmogodišnji dječak skoro umro nakon što je pao u jezero. Dvadesetak i više godina poslije Nejtan upoznaje jednog doktora koji mu govori da je jedna vrsta nebeskog izaslanika i da mu je zadatak da pripremi ljude za skoru smrt zbog čega Nejtan pomišlja da mu se život bliži kraju.

Zbog dobijenih vijesti Nejtan uzima odmor od posla i kreće da se pomiri sa bivšom ženom te da ponovo obnovi zahladnjele odnose sa kćerkom. Međutim na putu do pomirenja Nejtan otkriva da nije sve tako jednostavno kako se čini i da informacija o skoroj smrti možda i nije bila tačna.

Preporučujem!!!!

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close