Prije pada, Noah Hawley naslovnica

Prije pada – Noah Hawley

Impresija

Prije pada, Noah Hawley naslovnica

Prije pada, Noah Hawley

Na otoku Martha’s Vineyard David Bateman s obitelji se sprema vratiti privatnim avionom u New York. Obitelji se pridružuju prijatelji Sarah i Ben Kipling i lokalni slikar koji poznaje Maggie. Jedanaestero osoba s posadom je krenulo a samo ih je dvoje preživjelo. Avion se srušio u Atlantski ocean i preživjeli su slikar Scott Burroughs i J.J. – sin Davida i Maggie Bateman. Policija nastoji pronaći tijela i ostatke zrakoplova da rasvijetli detalje nesreće, jer ipak nije riječ o „običnim putnicima“.

Ovu knjigu sam nastojala pročitati u nekoliko navrata jer je ubojito dosadna. Nije tipičan krimić/triler nego prvo pratimo tih pedesetak stranica pokušaja polijetanja sa otoka, pa brzinsku nesreću i onda opet dosadu. Knjiga je pisana tako da je pratimo živote putnika prije i tijekom nesreće, tj. svakome je posvećeno po poglavlje i to je tako dosadan koncept krimića da bi mi misli često odlutale pa bi morala ponovo čitati ili ne bi znala što bi pročitala.

Općenito, ova ideja istraživanja zrakoplovnih nesreća mi i nije baš privlačna u krimiću. Prije pada je knjiga koja se svakako propušta.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close