škola novo čiče

Pomozimo učenicima napuniti knjižnicu

Učenici mjesta Novo Čiče, nedaleko od Velike Gorice, ove su godine nakon dugih 5 godina dobili novu područnu školu, no dočekala ih je prazna knjižnica.

Knjižničarka Jelena Šaban pokrenula je crowdfunding kampanju kako bi potaknula ljude na pomoć da učenici dobiju ono zbog čega dolaze u knjižnicu – knjige.

Nova škola čekana je dugih 5 godina, a kad je ove godine otvorila vrata, nažalost knjižnica je ostala prazna. Kako je mjesto Novo Čiče prilično daleko od najbliže knjižnice, djeca su na taj način ostala uskraćena za užitak čitanja, stoga im je potrebna naša pomoć.

Potrebne su nam lektire s popisa prema Nastavnom planu i programu, a za naše najmlađe primamo slikovnice i dječje enciklopedije. Nije nužno donirati novac, možete nam pomoći i donacijom samih knjiga koje možete kupiti ili donirati one koje već imate kod kuće ukoliko su u očuvanom stanju. Pozivamo sve one koji su spremni i u mogućnosti pomoći da zajedno s nama humanitarno obilježe Mjesec hrvatske knjige“, kaže knjižničarka Jelena Šaban.

Popis knjiga/lektira možete pronaći OVDJE.

U sklopu projekta prikupljanja donacija za opremanje školske knjižnice, snimljen je i video u kojem možete saznati detalje kako pomoći.

 

Za sve informacije možete se obratiti i na CitajMe.com e-mail adresu info@citajme.com.

 

 

Comments

comments

Sve je počelo s nekoliko tekstova o pročitanim knjigama, sad već davne 2013. g.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close