Ovjereni prijevodi sudskog tumača u Zagrebu

Ovjereni prijevodi sudskog tumača – Global Link prevoditeljska agencija

Stručnjaci za prijevod koji podržavaju kulturu

 

Raduje nas kad s čitateljima možemo podijeliti informacije o dobrim ljudima koji su prepoznali našu neprofitnu kulturnu misiju, a uz to su vrhunski stručnjaci u svome poslu.

Nije bila slučajnost što smo, u potrazi za kvalitetnim prevoditeljima, od nekoliko njihovih stalnih korisnika bili upućeni na zagrebačku prevoditeljsku agenciju Global Link d.o.o.

Prijevodi su osjetljiva stvar – većina misli kako dovoljno dobro govori neki strani jezik da im ne treba usluga profesionalaca, a osim toga tu je i svemoćni Google Translate koje će za nekoliko sekunda i potpuno besplatno ponuditi sasvim pristojan prijevod.

I da, nerijetko će i takav prijevod biti dovoljan, no u onim situacijama kad je važno, kad nam zdravlje, posao, škola ili neki drugi važan događaj u našem životu može ovisiti o nekoliko brzo i kvalitetno prevedenih stranica teksta, svakako je mudro potražiti pomoć onih koji će vam taj posao obaviti stručno.

 

Ovjereni prijevodi sudskog tumača u Zagrebu

 

Global Link prevoditeljska je agencija koja sve svoje resurse usmjerava prvenstveno na isporuku kvalitetnog prijevoda. No, osim što su u potpunosti posvećeni poštivanju pravila struke, razvili su i kontrolirani sustav upravljanja prevoditeljskim projektima, kako bi osigurali kvalitetu i zadovoljstvo svojih korisnika.

Uz usluge pisanog prijevoda i lekture svih vrsta tekstova na mnogobrojne jezike, u Global Linku s punim povjerenjem nude i, u mnogo prilika neophodne, usluge sudskog tumača, kao i usmeni simultani ili konsekutivni prijevod raznih događanja.

Zadovoljstvo nam je istaknuti kako smo brzo shvatili zašto Global Link ima toliko stalnih klijenata, a posebno nas raduje što su ovi stručnjaci u svom poslu prepoznali važnost Čitaj me kulturnog projekta te ga odlučili podržati koliko i na koji god način je to u njihovoj mogućnostima.

Stoga, s punim povjerenjem navratite do Global Linka trebate li usluge prijevoda, virtualno ili uživo, te se i sami uvjerite zašto njihovi klijenti ne traže druge prevoditelje.

 

Global Link d.o.o.

Prisavlje 2 (Boćarski dom)

10000 Zagreb

Telefon: +385 1 410 3303

Fax: +385 1 3475 609

Email: info@global-link.hr

Web: www.global-link.hr

Comments

comments

Sve je počelo s nekoliko tekstova o pročitanim knjigama, sad već davne 2013. g.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close