moć albiura darija keršić promocija

Održana promocija romana “Moć albiura” autorice Darije Keršić

Kako je to kad anđeli i demoni tulumare?

 

Zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors

Zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors

 

U petak 11. prosinca u zagrebačkom Vinyl baru održana je promocija fantasy romana za mlade Moć albiura autorice Darije Keršić.

Keršić je u svom prvom romanu izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti kako bi to postigla?

Moć albiura, Daria Keršić naslovnica

Moć albiura, Daria Keršić

Intrigantnost romana uspješno je prenesena i na promociju. U prepunom baru autorica je predstavila roman uz pomoć urednika Nevena Antičevića i moderatorice Marijane Perinić. Dresscode je sugerirao crno uz dodatke crvenog za one koji se žele jednu večer prerušiti u demone, a bijelo uz dodatke plavog za one koji žele biti anđeli, dok je autorica odabrala anđeoska krila. Goste su dočekala i prigodna pića dobrodošlice – anđeoski eliksir i demonske jantarne suze.

Atmosferu je zagrijao odličan zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors, a kasnije je nastupila i sama autorica u sklopu dueta Siren and the Wolf. Bila je to jedinstvena prilika da svi posjetitelji vide kako se Vinyl bar pretvara u ovozemaljsko okupljalište anđela i demona.

 

Photo: Davorin Horak

Comments

comments

Sve je počelo s nekoliko tekstova o pročitanim knjigama, sad već davne 2013. g.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close