Paolo Coelho

Novi roman Paola Coelha

Paolo Coelho brazilski je romanopisac koji će u povijesti književnosti biti zabilježen kao nositelj Guinessova rekorda za knjigu Alkemičar, knjigu koja je prevedena na 71 jezik, odnosno na najviše jezika jednoga živućeg autora. Također, Alkemičar je (još uvijek) jedna od najprodavanijih knjiga na svijetu – radi se o brojci od 65 milijuna primjeraka.

Pretposljednji objavljeni roman Paola Coelha, Rukopis pronađen u Accri, izašao je 2012. godine. Ove nas godine očekuje roman Preljub – njegov šesnaesti te posljednji roman. Hrvatsko izdanje ovoga romana izlazi u lipnju, dok će englesko izdanje na policama knjižara i knjižnica biti u kolovozu. Odmah po izdanju, roman se u Brazilu našao među prvim mjestima lista najčitanijih naslova te se očekuje kako će se ta tradicija nastaviti i u Europi.

Kako i sam naslov nagovješćuje, roman će propitkivati teme ljubavi, preljuba, rutine, apatije te u Coelhovoj dosadašnjoj maniri – sveukupnost međuljudskih odnosa.

Comments

comments

Nema komentara
banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close