neil_patrick_harris_s321x360

Neil Patrick Harris napisao je memoare ‘Choose Your Own Adventure’

Iako čitatelji mogu pretpostaviti kako autobiografija Neila Patricka Harrisa neće biti tipični memoari jedne slavne osobe, ‘Choose Your Own Adventure’ zabavno je iznenađenje od čovjeka koji stoji iza Barneya Stinsona, Dr. Horriblea i najboljeg voditelja dodjele nagrada Tony.

Kratak opis knjige koji je upravo objavljen glasi: „Ovo je revolucionaran Joyceovski eksperiment pripovijedanja slavnih, u kojem glumac/osobnost/ugljični oblik života Neil Patrick Harris dozvoljava vama, čitatelju, da živite njegov život. Rodit ćete se u Novom Meksiku, a svoju veliku priliku dobit ćete u glumačkom kampu. Uplest ćete se u bizaran sukob s glumcem Scottom Caanom ispred noćnog kluba. Najbolje od svega je što ćete u svakom ključnom trenutku u životu vi odlučiti kao nastaviti dalje. Da li ćete pokušati kao doktor Doogie Howser? Odlučit ćete da li ćete provesti godine boreći se sa svojom seksualnošću. Odlučit ćete kakav kavijar želite jesti na palubi jahte Eltona Johna. Odaberite ispravno i pronaći ćete slavu, sreću i pravu ljubav. Pogrešan odabir odvest će vas do jada, slomljenog srca i gostovanja u Celebrity Rehab s Dr. Drew.”

Knjiga ‘Choose Your Own Autobiography’ naći će se u prodaji 14. listopada 2014. godine.

[entertainment]

Comments

comments

Nema komentara
banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close