Nakaradno kraljevstvo, Li Bardugo naslovnica

Nakaradno kraljevstvo – Li Bardugo

Impresija

Nakaradno kraljevstvo, Li Bardugo naslovnica

Nakaradno kraljevstvo, Li Bardugo

Ovo je drugi dio duologije Šest vrana.

Priča nastavlja gdje je prva knjiga završila. Prevareni od strane trgovaša Van Eka, koji ih je unajmio da iz Ledenog Dvora izbave tvorca opasne droge, odbio da plati Kaza i njegovu grupu odmetnika i uzeo Inej za taoca, Kaz smišlja plan kako da on i ostatak grupe izbave Inej i dođu do svog novca ali i da unište Van Eka. Kaz planira i da konačno privede kraju dugo planiranu osvetu protiv Peke Rolinsa, kralja keterdamskih kriminalaca.

Kazov plan uključuje kidnapovanje Van Ekove mlade supruge Alys, preuzimanje njegove bande Vrana koja se u međuvremenu okrenula protiv njega, korišćenje pomoći par Griša ratnika koji su se našli u Keterdamu, kao i pomoć Jesperovog oca.

Spletke i intrige, kao i do detalja razrađeni planovi vode ovu grupu odmetnika do željenog cilja. Iako uz put gubimo jednog od članova grupe priča ipak ima zadovoljavajući kraj.

Ova knjiga zajedno sa svojom prethonicom odličan je materijal za filmovanje. Zaista bih voljela vidjeti ove likove oživljene na velikom platnu. Čini mi se da bi bili veličanstveni.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close