Možda nebo zna, Guillaume Musso naslovnica

Možda nebo zna – Guillaume Musso

Impresija

Možda nebo zna, Guillaume Musso naslovnica

Možda nebo zna, Guillaume Musso

Za bestseller sam odabrao knjigu Možda nebo zna od Guillaume Mussa. Knjiga govori o doktoru Samu Gallowayu, udovcu, koji je prije nekoliko godina ostao bez voljene žene Federice koja je počinila samoubojstvo i od tada nije bio zaljubljen u drugu ženu, a koji je u mladosti bio povezan s bandama i počinio je jedan zločin, te o tajanstvenoj ženi Juliette Beaumont, navodnoj “odvjetnici”.

Neobičan događaj u New Yorku spojit će ove dvije osobe te će provesti strastvenu noć. Uskoro se rastaju jer Juliette odlazi na put u Francusku, avionom koji se sruši. Sam upoznaje fascinantnu žensku osobu Grace Costello koja mu iznosi nevjerojatne činjenice i počima ga ucjenjivati.

Kroz knjigu pratimo i nesretan život petnaestogodišnje Jodie Costello, te muke koje prolazi zbog pakla droge.

Ima li ova knjiga sretan kraj i kakva je sudbina glavnih likova saznat ćete ako pročitate, a ja preporučam knjigu svim čitateljima jer je prepuna nepredvidivih situacija kao i sve knjige koje je napisao ovaj pisac.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close