More, Džon Banvil naslovnica

More – Džon Banvil

Impresija

More, Džon Banvil naslovnica

More, Džon Banvil

Razmišljala sam dosta vrijemena u koju kategoriju svrstati ovu knjigu, jer je kandidat za više njih. Kako volim čitati knjige nagrađene Bukerom, sigurno ću u toku godine pročitati barem još jednu knjigu ovjenčanu ovom nagradom, pa sam zato odlučila da to bude kategorija „Knjiga čiji naslov sadrži samo jedna riječ“.

Teško je ukratko prepričati ili barem nešto malo reći o knjizi. Stil pisanja predivan, duge i sadržajne rečenice, bar sam u tome uživala. Malo iznenađujući kraj, radnja se stalno prebacivala iz sadašnjosti u prošlost i sledila više razdoblja, što je možda i bilo razog da mi je bilo malo teže pratiti uz obaveza koja sam imala u to vrijeme, plus što nema poglavlja.

Svidjelo mi se to miješanje prošlosti i sadašnjosti, malo misterije koja je bila prisutna, mada sam pretpostavljala da se desila neka tragedija. Sve u svemu, moja preporuka za one koje vole bogati stil pisanja.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close