Moć grimorija, Rachel Hawkins naslovnica

Moć grimorija – Rachel Hawkins

Impresija

Moć grimorija, Rachel Hawkins naslovnica

Moć grimorija, Rachel Hawkins

Sophie je otkrila da pored oca prodigija ima i mamu koja pripada obitelji Brannick koja se također bori protiv prodigija. Sve joj je to malo zbrčkano i pored svega toga još netko je ubio većinu članova Vijeća i stvara svoju privatnu demonsku vojsku a ona je privremeno ostala bez moći. Sophie se opet sa prijateljima vraća u Hekatinu školu na konačni obračun za spas svojih prijatelja, obitelji i škole ali kako je to moguće kad nema moći?

Sad kad je završena trilogija nekako mi je žao. Volila bi da se knjiga odužila u još nekoliko nastavaka. Ono što mi je bilo malo iritirajuće to je ljubavni trokut i nakon ovakve „najave“ očekivala sam neki epski kraj a dobila sam onako osrednji kraj. Bilo mi je malo smiješno kad su svi učenici pozvani ponovo u Hekatu i ne mogu otići jer otok obavija neka čudna magla koja ima krakove koji ubijaju. Odmah me podsjetilo na Kingovu „The Mist“.

Sve u svemu, trilogija nije loša. Volim ovako ponekad pročitati te „magične“ knjige s mladenačkim humorom. Pravi ljetni đir.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
U vodu, Paula Hawkins naslovnica
U vodu – Paula Hawkins

Impresija Malen gradić Beckford kroz koji prolazi rijeka. Rijeka u kojoj godinama umiru žene. Posljednja koja je umrla u toj...

Close