Moć albiura, Daria Keršić naslovnica

Moć albiura, Daria Keršić

Moć albiura ispunila sva očekivanja

 

Moć albiura, Daria Keršić naslovnica

Moć albiura, Daria Keršić

Kod knjige Moć albiura privukao me je već sam naslov. Moć može biti jako opasna, ali i dragocjena pa sam želio doznati kako je to imati nadnaravnu moć i biti jedinstven. Obožavam čitati knjige domaćih autora i jako sam bio znatiželjan otkriti koja se tajna krije u ovoj knjizi. Naslovnica je prekrasna i originalna, svaka čast Jeleni Radmanović koja si je dala truda. Knjiga mi se svidjela od samog početka. Kaže se da se u nekoga može zaljubiti na prvi pogled, a meni se to dogodilo upravo s ovom knjigom.

Moć albiura je prvi dio trilogije mlade autorice s Hvara, Darie Keršić. Ujedno je ovo djelo i njezin prvijenac. Radi se o fantastičnom romanu, mom omiljenom žanru. Dobro došli u njezin svijet i iskusite moć albiura.

Loreta Denona je osamnaestogodišnja djevojka iz Pule gdje je ujedno i smještena radnja romana. Voli učenika iz razreda Sašu koji je uvijek uz nju, pomaže joj i velika joj je podrška. On je zaljubljen u nju, ali je ona ipak istinski zaljubljena u Olivera i, koliko joj bilo teško, ne želi sa Sašom imati ništa više od prijateljstva. Jako voli Olivera i nerazdvojni su. Samo joj je on važan. Loreta nije ni svjesna da ima moć i da cijeli svijet visi na koncu. Vodi se rat između anđela i demona. Anđelima je Loreta jako bitna i žele je zaštiti. Loreta ima i dodatnu zaštitu, narukvicu od anđeoskog kamena albiura koju joj je poklonila njena nona Rafaela. No, tu postoji i Legenda gdje je već sve zapisano. Ona se može ispuniti, a i ne mora.

Hoće li Loreta izabrati Olivera ili Sašu? Tko je Loretin anđeo čuvar? Na čiju će Loreta stati stranu- anđela ili demona? Ovo su neka od pitanja na koja ćete otkriti odgovore samo ako pročitate roman čiji će vas završetak iznenaditi i ostaviti u neizvjesnosti.

Roman me oduševio. Jedinstven je po mnogo čemu, od početka pa do kraja držao me je u šaci. S njim sam se smijao, ali i bio tužan. Jedva čekam pročitati nastavak i doznati što se dalje događalo s Loretom i ostalim likovima. Roman Moć albiura je ispunio sva moja očekivanja, stoga čestitke autorici. Drago mi je što se svakim danom pojavljuje sve više mladih i talentiranih hrvatskih autora. Knjigu svima toplo preporučujem jer pravi je mali biser kojeg svaka biblioteka mora imati.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close