Hekatina škola, Rachel Hawkins naslovnica

Hekatina škola – Rachel Hawkins

Impresija

Hekatina škola, Rachel Hawkins naslovnica

Hekatina škola, Rachel Hawkins

Sophie Mercer je vještica koja nakon fijaska u srednjoj školi počinje pohađati Hekatinu školu za „prodigije“ (bića s čarobnim moćima). Cimerica i najbolja prijateljica joj je vampirica, a tu je i zločesti zgodni dečko koji je malo privlači pa malo i ne privlači. U školi se događaju čudne stvari. Netko ozljeđuje vještice, a svi krive Sophinu cimericu.

Knjiga je lagana, brzo se čita i ne mogu reći da nije zanimljiva. Ne mogu se odlučiti da li mi se knjiga sviđa ili ne. „Praktični“ dio koji govori o vješticama, vampirima i drugima i o nekoj radnji mi se svidio, ali ovaj moderniji dio koji obuhvaća ljubavne jade baš i nije i zbog toga mi je djelovalo malo mlako i jednostavno.

Nisam mogla zamisliti da bi mogla čitati neki ovakav young adult fantasy sa svim popratnim vješticama, demonima, vampirima, vukodlacima, ali čitajući je zapravo sam više tražila usporedbe s Harryjem Potterom.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close