Harry Potter i kamen mudraca, J.K. Rowling naslovnica

Harry Potter i Kamen mudraca – J. K. Rowling

Impresija

Harry Potter i kamen mudraca, J.K. Rowling naslovnica

Harry Potter i kamen mudraca, J.K. Rowling

Vjerujem da svi znamo ko je Harry Potter, dječak koji je preživjeo. Za ovog malog junaka i njegove pustolovine čula sam prvi put u tinejđžerskim danima i saznala sve o njemu gledajući filmove. Sramota je reći ali nikad nisam pročitala ni jednu od knjiga o Harry Potteru.

Nedavno sam slučajno došla u priliku da kupim par knjiga iz ovog serijala po veoma povoljnoj cijeni,što sam naravno i učinila i odmah sam uzela da pročitam prvi dio ove serije. Moram reći da me knjiga nije razočarala. Divim se autorki na do detalja razrađenom, fantastičnom i jedinstvenom svijetu koji je stvorila u ovom serijalu. Sjećam se da me je naročito oduševilo nebo u trpezariji Hogwartsa sa onim lebdećim svijećama. Zaista fantastično.

Žao mi je što ovaj serijal nisam pročitala ranije. Čini mi se da bih mnogo više uživala.

Sve u svemu svijet Harry Pottera potpuno je jedinstven u književnom svijetu. Ovaj serijal definitivno treba pročitati i preporučujem ga svima bez obzira na godine.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close