Gola istina, Nives Celzijus naslovnica

Gola istina – Nives Celzijus

Impresija

Gola istina, Nives Celzijus naslovnica

Gola istina, Nives Celzijus

Za knjigu s neugodnom temom odabrao sam Golu istinu Nives Celzijus. Ova knjiga je nakon objavljivanja podigla puno prašine te joj je čak htjela biti i oduzeta nagrada Kiklop.

Knjiga je pisana kroz prvo lice od glavne junakinje Mine. Prikazuje njezino nesretno djetinjstvo i sukobe među obitelji, odnos koji je imala sa društvom i rodbinom. Priča o svojim tinejdžerskim danima i što ju je u to doba najviše radovalo i kako su joj druge djevojke zavidile na njenim oblinama. Priča i o tome kako je upoznala Slavicu neobičnu djevojku te je s njom postala prava prijateljica.

Progovara o prvim ljubavima dječjim i onim pravim. Također opisuje neugodan događaj silovanja koji joj se dogodio u jednom hotelu, a za to je odgovorna osoba imena Šime. Mina opisuje svoje prvo iskustvo vođenja ljubavi, to se dogodilo u talijanskom gradiću Riminiju s bogatašem Edom Karlovićem. Dobila je čak i ponudu od saudijskog princa od 100 000 dolara da spava s njim koju je odbila. Opisuje poljubac s nogometašem Juventusa kodnog imena Pepo koji se dogodio u wc-u restorana.

Prikazuje svoj izlet u pjevačke vode s pjesmom Grešnica. Piše i kako joj je otac poslao jako uvredljivo pismo nakon što je jedan tabloid objavio nekoliko njenih veza s nogometašima a taj tabloid nije bio vjerodostojan. Mina opisuje još bezbroj pustolovina kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Prije samog osvrta na knjigu, dat ću svoj osvrt na spisateljicu ove knjige Nives Celzijus. Kvragu i predrasude, pojedini ljudi danas osuđuju Nives jer je uspješna žena i jer je zgodna, i zato sto ne mogu biti to što je ona. Uz to što je napisala 3 knjige koje sam s radošću pročitao, ima sjajnu glazbenu karijeru u usponu i volim njene pjesme.

Knjiga kao djelo me oduševila i trebalo bi biti više takvih knjiga na tržištu. Moje preporuke.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close