Fotografova žena, Nick Alexander naslovnica

Fotografova žena – Nick Alexander

Impresija

Fotografova žena, Nick Alexander naslovnica

Fotografova žena, Nick Alexander

U ovoj knjizi radnja se događa u dva vremenska razdoblja. Prošlost započinje II. svjetskim ratom gdje u razrušenom Londonu upoznajemo Minnie i njezine dvije kćeri Barbaru i Glendu. Knjiga nastavlja pratiti Barbaru i njezinu životnu priču. Udajom za mladog i kako se na prvu čini uspješnog fotografa Tonya , Barbara otkriva da ta ljubav ipak nije kako joj se na prvu činila.

U sadašnjosti Barbarina i Tonyeva kćer Sophie pokušava se probiti na zahtjevnoj fotografskoj sceni. Dolazi do ideje da u spomen na davno preminulog oca organizira izložbu očevih fotografija te da u izložbu ubaci i svoje fotografije. Izvlačeći slike sa prašnjavog tavana Sophie otkriva mnoge obiteljske tajne te joj postaje jasno da ništa nije kako se na prvu činilo.

Ovu knjigu počeo sam čitati sasvim slučajno, iako je početak prilično obećavajući ostatak knjige je prosječan, u nekim dijelovima pomalo tužan. Sam kraj otkriva strogo čuvanu obiteljsku tajnu koja se čitajući nije dala naslutiti.

Ne mogu reći da mi je knjiga bila loša, a isto tako ne mogu reći ni da me oduševila, prosječna knjiga za skratiti vruće ljetne dane.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close