Dudov svilac, Robert Galbraith naslovnica

Dudov svilac – Robert Galbraith

Impresija

Dudov svilac, Robert Galbraith naslovnica

Dudov svilac, Robert Galbraith

Nedavno sam pročitala knjigu Zov kukavice, prvi dio Cormoran Strike serijala, pa sam jedva dočekala da pročitam i nastavak. Prva knjiga mi je bila ok, ali drugi dio je puno bolji – drago mi je što se ovaj serijal popravlja, jer prečesto pisci sve ideje iskoriste u prvom dijelu.

U ovoj knjizi Cormoran i Robin se bave slučajem nestaloga pisca Owena Quinea. On je upravo napisao satiričku knjigu o ljudima iz svoga života, u kojoj ih sve vrlo negativno opisuje, tako da ima puno mogućih neprijatelja. Dudov svilac se bavi i osobnim životima glavnih likova, te njihovim prijateljstvom, koje mi je najdraži dio knjige.

Problem sa prvom knjigom je bila monotonost zbog neprestanog ispitivanja svjedoka koji su većinom ponavljali istu priču, ali druga knjiga je puno uzbudljivija. Zanimljivo mi je to što se neki likovi bave pisanjem i izdavaštvom, volim čitati njihove razgovore o književnosti.

Ovu knjigu je napisala J. K. Rowling pod pseudonimom Robert Galbraith, pa sam je izabrala za kategoriju ‘Knjiga autora koji je koristio pseudonim’.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close