Divljina

Divljina – Cheryl Strayed

Impresija

Divljina

Divljina, Cheryl Strayed (Znanje)

Ovo je istinita priča o borbi i ustrajnosti. Cheryl Strayed mislila je da ima sve i da živi dobrim životom, ali onda naglo majka joj se razbolila od raka i nedugo zatim umrla. Majka s kojom je bila jako povezena i nije se oporavila od njezine smrti. Zbog neutješnosti nije se mogla nositi sa svakodnevnim životom te se rastala od svog muža i ušla u svijet heroina i sumnjivih muškaraca. „Spasila“ ju je knjiga Stazom pacifičkih vrhova i odlučila je kreniti na putovanje dugo 4 286 km po vrhovima planina duž američkih država.

Knjiga je zanimljiva, lako se čita pa čak iako se u početku nisam mogla povezati s njom, fali mi neki „emotivni zvuk“ u knjizi. Ovo je knjiga za svaku ženu o iskupljenju i pobijedi i na kraju borbi sa sobom. Na ovom putu Cheryl je bila sama sa svojim mislima i rijetko kad je viđala druge planinare i tu smo imali uvid u njezine misli, za čim žali i kako se osjeća. Na kraju putovanja, Staza ju je obilježila i promijenila i zauvijek ostala dio nje.

Osim ove knjige koja je i ekranizirana, Cheryl Strayed je napisala još nekoliko knjiga.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close