Demonsko staklo, Rachel Hawkins naslovnca

Demonsko staklo – Rachel Hawkins

Impresija

Demonsko staklo, Rachel Hawkins naslovnca

Demonsko staklo, Rachel Hawkins

Sophie je otkrila da nije vještica, nego nešto još gore. Točnije od svih prodigija to čudovište kako se ona naziva su samo ona i njezin tata. Dečko kojeg voli je član Oka, organizacije koja želi uništiti sve prodigije na svijetu, a pokraj toga ima i zaručnika kojeg nije birala nego joj je dodijeljen s trinaest godina. Ljeto provodi s prijateljicom vampiricom Jennom kod tate u Londonu. Tamo otkriva da ima još sličnih kao što je ona i da se sprema veliki rat između ljudi i prodigija. Nju jedino zanima koju ulogu u tome ima Archer, jer dok svi vjeruju da je izdajica ona baš i nije sigurna što vjerovati.

Ovo je drugi dio trilogije Hex Hall i prilično je zanimljiv i napet. Iako je radnja bila većinom predvidljiva jer su to takve knjige ne mogu reći da se nisam „uživila“ i jednim dijelom htjela stvarno biti tamo s njima u toj „avanturi“. Što se tiče prve knjige lijepo je napisana s nekim krajem da se očekuje nastavak, a ovaj dio je doslovno „prekinut“ u rečenici tipa i onda je ušla u prolaz…. i kraj knjige i to baš kad je najnapetije, tako da je poželjno imati u sebe i treći dio da se odmah nastavi čitati.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close