Penny Louise portrait

Darujemo roman “Dugo putovanje kući” Louise Penny

U CitajMe.com nagradnoj igri, danas poklanjamo roman “Dugo putovanje kući“, nastavak popularnog bestselera “Kako ulazi svjetlost” autorice Louise Penny, u izdanju Lumena.

 

Serijal s prosječnom ocjenom 4.3 na Goodreadsu!

 

Dugo putovanje kući, Louise Penny naslovnica

Dugo putovanje kući, Louise Penny

Inspektor Armande Gamache otišao je u mirovinu i preselio se u selo Three Pines, no to mu nije donijelo mir koji je tražio. Njegova prijateljica, slikarica Clara Morrow, zatražila je od njega pomoć jer je nestao njezin muž Peter. Obećao je da će se vratiti nakon godine razdvojenosti točno na dan kada su se odlučili razići, no nije se pojavio i ona mora znati zašto nije došao. Pred Gamacheom je nov izazov, a u njegovu mu rješavanju, uz Claru, pomaže i njegov odani suradnik Jean-Guy Beauvoir te zajednička prijateljica Myrna. Potraga će ih odvesti u prekrasne i pomalo mistične krajolike kanadske Rijeke svetog Lovre, ali i u bespuća ljudske duše koja tegobno traga za samom sobom, za izražavanjem osjećaja i mukotrpnim činom stvaranja umjetničkog djela.

Autorica Louise Penny, višestruka dobitnica nagrade Agatha, vodi vas u svijet u kojem su umjetnici spremni prodati dušu vragu za vječnu slavu. Ovaj će vas roman držati u neizvjesnosti do posljednjih stranica.

Louise Penny autorica je dvanaest romana o inspektoru Armandu Gamacheu, bestseleras liste New York Timesa. Dobila je nagrade John Creasey Dagger, Nero, Macavity i Barry te po dvije nagrade Arthur Ellis i Dilys. Osim toga, Louise je osvojila pet nagrada Agatha i četiri nagrade Anthony. Njezin je posljednji roman A Great Reckoning odmah zasjeo na drugo mjesto liste bestselera New York Timesa.

 

CitajMe.com nagradna igra otvorena je za čitatelje iz Hrvatske i traje do 01.05.2017 u 23:59h.

 

Kako biste uživali u romanu „Dugo putovanje kući“ potrebno je:

 

i već sljedeći tjedan najsretnijem čitatelju roman autorice Louise Penny putuje na kućnu adresu.

 

Sretno svima!

 

Najsretnija čitateljica je Silvija Pađan Balaž. Čestitke!

Comments

comments

Sve je počelo s nekoliko tekstova o pročitanim knjigama, sad već davne 2013. g.
Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close