Dar, Cecelia Ahern naslovnica

Dar – Cecelia Ahern

Impresija

Dar, Cecelia Ahern naslovnica

Dar, Cecelia Ahern

Proučivši korice, “dar” koji će pokrenuti cijelu priču sam zamislila kao velikodušno djelo čovjeka zvanog Lou. U knjizi postoji čin darivanja, ali, pročitavši je, shvatila sam da je knjiga “dar” namijenjen meni. “Dar” svima nama čitateljima. Osim što je moja čitalačka duša pohranila još jednu divnu i dirljivu priču, naježila se, stresla i počela razmišljati izvan njezinih okvira. Rijetko se dogodi da nakon čitanja neke knjige pomislim da je to bilo izgubljeno vrijeme. Nakon Dara, ne samo da nemam osjećaj da vrijeme nije izgubljeno, nego imam osjećaj da mi je poklonjen još jedan dan.

Upravo zbog osobnog doživljaja poruke upakirane u “dar” smještam roman u kategoriju knjiga s naslovom od jedne riječi. Jedna riječ koja me bocka jer sam također žrtva suvremenog života, jer također svaki dan, svaki sat, svaku minutu shvaćam olako, jer također mislim da imam vremena. Jer također mislim da svi koje volim imaju vremena još postojati na ovome svijetu.

Cecelia zna da život često od nas zahtijeva previše i da nas prečesto ostavlja na rubu neželjenih osjećaja. Dar je odlična knjiga za predah od života. Osim što donosi divnu priču začinjenu s malo magije, podsjeća na najvažnije stvari u životu. Svi znamo, ali premalo primjenjujemo. Stoga čitanje ove knjige, ili vraćanje njoj, ne može biti loš potez.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close