Dar za sjećanje, Melissa Hill naslovnica

Dar za sjećanje – Melissa Hill

Impresija

Dar za sjećanje, Melissa Hill naslovnica

Dar za sjećanje, Melissa Hill

Glavni lik ovog romana je Darcy Archer, knjižničarka u maloj knjižari na Manhattanu. Darcy obožava svoj posao te se ne zamara svojim fizičkim izgledom, najčešće sportski obučena u traperice, majicu sa kosom u repu živcira svoju tetku koja sa Darcy priželjkuje bogatog muškarca sa kojim bi mogla provesti lagodan život. Sa druge strane prkoseći svojoj tetki Darcy sanja o prosječnom muškarcu koji će ju oboriti sa nogu.

Jednog dana vozeći se biciklom na posao po snijegom i ledom okovanom Manhattanu slučajno se zalijeće u muškarca sa psom na povodcu. Muškarac završava u bolnici sa gubitkom pamćenja, a Darcy preuzima brigu o njegovom čistokrvnom haskiju.

Tko je tajanstveni muškarac i što će sve Darcy otkriti dok mu bude pomagala da se prisjeti svoga života ostavljam da otkrijete sami čitajući ovu knjigu. Ovo nije prva knjiga autorice koju sam pročitao te mi se sviđa njezin stil pisanja. Knjiga je kupljena na povratku sa putovanja da mi ubije vrijeme dok se vraćam doma i ubrzo je postala knjiga koja se čita u jednom dahu.

Topla priča o hladnoj zimi na Manhatannu, zanimljiva radnja, pomalo neočekivani rasplet događaja na kraju, sve u svemu preporučam svima.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close