Confidence: 10 Quick Tips to Boost Your Confidence and Be Better With Women, Alex Reacher cover

Confidence: 10 Quick Tips to Boost Your Confidence and Be Better With Women – Alex Reacher

Impresija

Confidence: 10 Quick Tips to Boost Your Confidence and Be Better With Women, Alex Reacher cover

Confidence: 10 Quick Tips to Boost Your Confidence and Be Better With Women, Alex Reacher

Teško mi je bilo naći knjigu za ovu kategoriju, obzirom da stvarno i ne znam koje su to knjige namjenjene muškarcima. Tražila sam, guglala, a zatim sam se sjetila da potražim besplatne knjige na Amazonu o samopomoći namjenjene muškarcima.

Ova knjiga mi je ponuđena, i iako je na engleskom, nisam imala problema pri čitanju, obzirom da je napisana jednostavnim stilom.

To je jedna kratka knjiga, podjeljena na tri dijela. Prvi dio se sastoji od 10 kratkih savjeta kako da muškarac dobije samopouzdanje i ima uspjeh kod žena (preporuka je kod jedne određene žene, ne biti macho muškarac koji mijenja žene i misli samo na sex za jednu noć), drugi dio su 3 bonus savjeta i treći je dio Apendix o tome kako koristiti knjigu i šta je autor htio postići ovom i drugim knjigama istog tipa.

Ne znam da li je uspio, sve su to opće poznate činjenice samo zapakovane u knjigu. Dopalo mi se da se drži činjenice da žene vole zrelost i muževnost kod muškarca, ali i brigu, pažnju i odanost.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close