Boje istine, Kristin Hannah znanje naslovnica

Boje istine – Kristin Hannah

Impresija

Boje istine, Kristin Hannah znanje naslovnica

Boje istine, Kristin Hannah

Dugo sam se dvoumio hoću li uzeti ovu knjigu uzeti čitati jer me je posljednja knjiga od Kristin Hannah koju sam pročitao Slavujeva pjesma jako razočarala. No, znatiželja i želja su bile jače. Ovu knjigu sam dobio na poklon za Božić od mame i jako me oduševila i iznenadila jer sam je dugo tražio.

Ovu knjigu ću uvrstiti u jednu specijalnu vrstu knjiga koje ću dugo pamtiti. Nevjerovatna priča o obitelji, ljubavi izdaji. Knjiga nas upoznaje sa tri sestre i njihovim životom nakon smrti majke. Winona je odvjetnica koja zbog viška kilograma nije u dobrim odnosima s ocem. Aurora je sretno udana žena i majka. Vivi Ann je očeva miljenica koja obožava konje i vodi brigu o imanju.

Kada se nakon mnogo godina u grad vrati Luke Connelly poznanik sestara iz djetinstva, a u isto vrijeme na njihovoj farmi posao dobije Dallas Raintree počet će razni sukobi. Iznenadno ubojstvo njihove sugrađanke, te suđenje u koje će biti uvučena cijela obitelj promijenit će njihove odnose.

Knjiga me je oduševila i impresionirala. Čita se u jednom dahu. Svakome je preporučam, vjerujte nećete požaliti.

Comments

comments

Nema komentara

Odgovori

banner_printonline_s336x280

POPULARNI POSTOVI

Anketa dana

Hoćete li sudjelovati u nagradnoj igri “Književni izazov 2017”

Naša Facebook stranica

Translate

Translate »
Read previous post:
Osinja tvornica, Iain Banks naslovnica
Osinja tvornica – Iain Banks

Impresija Upoznajte Franka Cauldhamea. Ima šesnaest godina i službeno ne postoji. Živi s ocem koji ga je odgojio i samostalno...

Close